13. dubna budeme v Praze na Proběhni.se. Potkáme se a pomůžeme společně?

6. 4. 2019

Unikátní akci kombinující charitativní pomoc s preventivním programem a běžeckým závodem si nemůžeme nechat ujít. Naším mottem totiž je pomáhat lidem vést zdravější život a na Proběhni.se se tak děje hned několikrát. Proto pomáháme i v rámci druhého ročníku této akce a na místě budeme se stánkem i občerstvením VITARu. Stavte se za námi, něco pro vás budeme mít!

Pro účastníky Proběhni.se máme nachystanou energii na běžecký závod (Energit Dextróza), občerstvení pro děti i dospělé (pitíčka Capri-Sun, vitaminový nápoj OvoCé), ale také dárky pro děti. I ty mají v rámci akce své dětské závody a moc rádi je na stánku VITARu uvidíme.

Přímo na našem stánku se také můžete zaregistrovat do VITAR klubu a začít tak čerpat řadu výhod. Hned na místě dostanete také odměnu za registraci a vyzvednout si můžete i náš Vitaminový kalendář a Průvodce zdravějším životem.

Proběhni.se je běžecký závod, ve kterém nejde o výsledky. Běží se 13. 4. v pražských Kunraticích a vybrat si můžete ze 6 a 11kilometrové trasy. Podstatné je, že celá charitativní akce přispívá na činnost nadačního fondu České srdce, který pomáhá v rozvojových zemích s diagnostikou a léčbou vrozených či získaných srdečních vad. Podporuje také mladé české kardiology a studenty medicíny v jejich klinickém a vědeckém rozvoji. My pomáháme lidem vést zdravější život, a tak jsme se přidali. Přidejte se i vy!

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem