Eshop Naševitaminy.cz má značku dTestu pro spotřebitelsky vstřícné obchodní podmínky

20. 1. 2017

Jednoduché, srozumitelné a vstřícné ke spotřebitelům. Takové jsou obchodní podmínky našeho eshopu certifikované dTestem, jejichž tříhvězdičkové hodnocení odpovídá nejvyšší možné úrovni značící nadstandardní přístup ke spotřebitelům. Zákazníci tak mají jistotu, že podmínky obsahují všechny potřebné informace, jsou vždy v souladu s aktuální legislativou a navíc převyšují zákonné minimum.

Vycházet vstříc zákazníkům, to je jeden ze základních bodů filozofie VITARu. Ať už portfoliem nabízených produktů, jejich kvalitou, či dostupností a službami. Důkazem je právě i přijetí dTest obchodních podmínek pro eshop www.nasevitaminy.cz, kde snadno z pohodlí domova nakoupíte veškeré vitaminové doplňky od VITARu, a to v nejvyšším možném standardu. „Jsme rádi, že i touto formou můžeme dát našim zákazníkům vědět, že jsme spolehlivým partnerem a odpovědnou společností s kvalitními službami,“ komentoval certifikaci obchodních podmínek Marek Rampula, obchodní ředitel pro retail zodpovědný i za eshop.

Podmínkou k zisku značky bylo přijetí vzorových obchodních podmínek dTestu, které odpovídají aktuálním legislativním požadavkům, a nabízejí tři možné varianty v závislosti na vstřícnosti daného obchodu vůči zákazníkům. Právě na tom si VITAR zakládá, proto jsme zvolili pro eshop Naševitaminy.cz variantu s maximálním počtem 3 hvězdiček, která je ke spotřebitalům nejvstřícnější.

Certifikaci dTestem si můžete ověřit zde.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem