Hokejový Capri-Sonne CUP přinesl dětem radost, motivaci i osvěžení

22. 4. 2017

Šestým turnajem skončil na konci března premiérový ročník unikátního Capri-Sonne CUPu, seriálu určeného pro předškolní děti a žáky 1. tříd. Turnajů se zúčastnily stovky dětí, z nichž některé zaznamenaly svůj vůbec první gól v životě. O přesné trefy a výhry ale tolik nešlo – důležitá byla radost dětí ze hry a pohybu, k němuž organizátoři i Capri-Sonne děti motivují.

 

Do Capri-Sonne CUPu zasáhla i řada známých hokejových jmen – jedním z organizátorů z PH Hockey Agency je bývalý zlínský golman Richard Hrazdira, turnajů se zúčastnili extraligoví hráči Petr Čajánek nebo Ondřej Veselý v roli trenérů a jejich děti zase válely na ledě. „Turnaje mě bavily, protože jsem si zahrál poprvé pravý hokejový zápas a vstřelil svůj první gól,“ říkal Ondřej Veselý junior, který se na brusle postavil poprvé ve 4 letech a mimo skvělé atmosféry si pochvaloval i pitíčka Capri-Sonne, která během turnajů nabízela dětem zábavu a osvěžení. „Moc mi chutnají, nejradši mám Red fruits!“ svěřil se malý hokejista.

 

Pořadatelé z PH Hockey Agency se v průběhu Capri-Sonne CUPu snažili vymýšlet nejrůznější aktivity, které měly dětem zpestřit jejich hokejová vystoupení a přinést nové zážitky a radost. Proto se v lednu konal jeden z turnajů pod širým nebem (více zde), děti se mohly na turnajích fotit a na posledních podnicích také získat památeční puk za první vstřelený gól. A na konci každého turnaje se všichni malí účastníci dočkali medailí a oblíbených pitíček Capri-Sonne. „S dobou mého hokejového dětství se to nedá srovnávat, protože za nás žádné takové akce pro nejmenší hokejisty nebyly. Moc se mi to celé líbilo a myslím, že i pro děti byl Capri-Sonne CUP velkým zážitkem,“ svěřil se kapitán extraligového Zlína Ondřej Veselý starší.

 

Capri-Sonne CUP skončil svou hokejovou část, co nevidět se ale rozjedou turnaje v in-line hokeji a na přelomu července a srpna pak také Capri-Sonne Letní hokejová škola, která je již plně obsazena. Informace o dění kolem Capri-Sonne CUPu a souvisejících aktivitách, jejichž hlavním partnerem je VITAR, můžete sledovat na Facebooku tohoto unikátního projektu.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem