Kvalitní vitaminové doplňky seženete i ve vašem obchodě

29. 7. 2016

Až vyrazíte na běžný nákup potravin do některého z obchodních řetězců, nebo se budete chystat nakupovat ve vaší oblíbené drogerii, klidně si na seznam připište vitaminy, minerální látky či další doplňky stravy pro váš zdravější život. I na pultech obchodů a drogerií jsou totiž k dostání kvalitní produkty dostupné všem a třeba v sousedním Německu je nákup doplňků stravy v obchodech a drogeriích naprosto běžný. Jedničkou na tomto trhu v Česku a na Slovensku je VITAR se svou tradiční značkou MaxiVita, která představuje dostupné české vitaminové doplňky ve vašem obchodě.

MaxiVita nabízí vitaminové doplňky ve formě šumivých tabletpolykacích tablet a kapslíbylinných sirupůsypkých směsí včetně moderních a uživatelsky příjemných jednorázových sáčků (tzv. stick-pack), instantních horkých nápojů i želé. „Naší výhodou je rozmanitost produktových řad, jedinečnost složení, originální balení a v neposlední řadě i to, že naše výrobky jsou vyrobeny a vyvinuty v České republice. Naše vývojové oddělení vždy pečlivě vybírá a navrhuje složení produktů, používá kvalitní složky od spolehlivých dodavatelů a pečlivě zkoumá konkurenci, aby to, co vzejde z naší výroby, bylo originální a ještě o kus lepší,“ říká produktová manažerka zodpovědná za značku MaxiVita Martina Kerndlová.

Jasné, přehledné, kvalitní a dostupné

Aby si mohl i laik vybrat přesně to, co potřebuje pro sebe či své blízké, a to bez konzultace s odborným personálem, nabízí MaxiVita maximální přehlednost na první pohled. Každý obal jasně říká, s čím dané vitaminy, minerální látky a další výživové doplňky pomáhají, případně i jaká je denní dávka přípravku. „Nechceme zákazníka mást, zkoušet jeho neznalost zdravotnických výrazů či dělat mu výrobek nedostupným. Názvy jsou voleny srozumitelně, čitelně a na obale je vždy viditelně označeno složení a indikace,“ popisuje vstřícný přístup vůči zákazníkům Martina Kerndlová. Ostatně jak to v praxi vypadá, si můžete prohlédnout na příkladu produktu MaxiVita Očista jater, který patří do zelené řady Herbal, kam náleží vitaminové doplňky s obsahem přírodních extraktů. Další řady mají barvu modrou (základní řada vitaminů Vaše zdraví) a červenou (vitaminy se speciálním prémiovým složením v řadě Premium).

MaxiVita Očista jater
Orientace v produktových řadách značky MaxiVita je velice jednoduchá i přesto, že její portfolio čítá téměř 70 výrobků. „Nabídka je opravdu pestrá a já bych si přál, aby v retailu, který zahrnuje právě super a hypermarkety i další obchody či drogerie, bylo tolik prodejního prostoru pro doplňky stravy jako například ve zmiňovaném Německu, a my byly stále TOP dodavatel číslo 1. Abychom drželi pozici stabilního, pružného a úspěšného dodavatele skutečně kvalitních doplňků stravy,“ říká obchodní ředitel VITARu zodpovědný za retail Marek Rampula.

Dodejme, že do portfolia VITARu, které je dostupné v obchodech a drogeriích, patří i legendární vitaminové a energetické tablety Energit nebo oblíbená dětská pitíčka Capri-Sonne, která se vyrábí v tišnovském závodě pod německou licencí. VITAR je také výhradním distributorem účinných repelentů Predator. To všechno jsou spolu s MaxiVitou kvalitní české produkty, na které se můžete ve svém oblíbeném obchodě spolehnout.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem