Logo a obaly vitaminů Maxi Vita se mění

22. 11. 2021

Krabičky s novým designem už můžete vídat v obchodech a drogeriích, nový vizuální styl se už objevuje i v našich inzercích. Řeč je o modernizaci vizuálu naší úspěšné vitaminové řady pro oblast retailu.

Nová grafická podoba loga a krabiček se záměrně drží původní linie. „Chtěli jsme zachovat design, na který jsou zákazníci v obchodech a drogeriích zvyklí. Zároveň jsme ale cítili potřebu značku Maxi Vita trochu posunout a obléknout jí modernější kabát,“ říká produktový manažer Ondřej Janů.

MaxiVita redesing


Design je modernější, svěží a pracuje i s jednotlivými řadami, které Maxi Vita nabízí:

Každá z řad má svou specifickou barvu a s ní spojený design. Ke změně krabiček dochází postupně, a tak se na regálech nějakou dobu budou potkávat oba vizuály – starý i nový. „Jakmile spotřebujeme staré obaly, začínáme vyrábět do nových. Pak samozřejmě záleží na skladových zásobách jednotlivých prodejen. Postupně se ale všude objeví krabičky nové.“

MaxiVita - loga

Maxi Vita je česká značka široce dostupných vitaminových doplňků a jedničkou na trhu ve světě doplňků stravy nabízených v obchodních řetězcích a drogeriích. Maxi Vita představuje kvalitní a zároveň cenově dostupný sortiment vitaminů, minerálních látek a dalších výživových doplňků, čímž umožňuje dodat do jídelníčku maximum životně důležitých látek, které v běžné stravě v potřebném množství často chybí. Výrobcem je česká společnost VITAR – tradiční výrobce vitaminových doplňků a nápojů Capri-Sun.

Kompletní sortiment doplňků stravy značky Maxi Vita koupíte na našem e-shopu Naševitaminy.cz.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem