Máme pro vás tři šumivé novinky Maxi Vita v řadě Exclusive

27. 9. 2024

Dobře víte, že šumivé vitaminy umíme – mají výborné složení i skvělou chuť a jejich vývojem a výrobou se zabýváme už od roku 1990. Teď se naše nabídka v tomto segmentu opět rozšiřuje díky trojici šumivých doplňků stravy Maxi Vita Exclusive: Rehydratace, Odvodnění a Odkyselení.

Maxi Vita Exclusive Rehydratace

Šumivé tablety slouží k přípravě hypotonického nápoje s obsahem minerálních látek a glukózy, který je vhodný k užívání při nadměrné ztrátě tekutin – při zvýšené tělesné aktivitě, zažívacích obtížích při cestování anebo při zvýšeném pobytu na slunci.

Doplněk obsahuje sodík, draslík a chloridy, citrát a glukózu.

Maxi Vita Odvodnění

Šumivé tablety s příchutí zeleného čaje a citronu obsahují extrakty z kopřivy, bezového květu a zeleného čaje, které pomáhají z těla vylučovat nadbytečnou vodu. Ve složení nechybí ani extrakt z břízy a zinek s vitaminem B6.

Maxi Vita Odkyselení

Šumivé tablety s příchutí grepu a limetky obsahují extrakt z pampelišky, který podporuje správnou funkci ledvin a jater, a také extrakt z máty. Dále v jeho složení najdete zinek, který pomáhá udržovat rovnováhu mezi kyselými a zásaditými látkami v organizmu, i další prospěšné minerální látky – vápník, hořčík a draslík.

Všechny tři novinky postupně najdete v obchodních řetězcích nebo drogeriích a také na e-shopu VITARu, tradičního českého výrobce vitaminových doplňků.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem