Mikuláš se blíží: Máme pro vás tipy na vitaminovou nadílku a 20% slevu k tomu

28. 11. 2022

Chcete děti potěšit, až bude chodit Mikuláš? Dejte jim něco, na čem si pochutnají a co jim pomůže posilovat imunitu během zimy! Nabízíme vitaminové dárky, které splní obě přání – dětské vitaminy Vitar s Bobem a Bobkem a Energit. Navíc s 20% slevou.

Vitaminy s Bobem a Bobkem

Oblíbené multivitaminy máme ve formě želé a ovocných tablet.

  • Želé nabízejí 5 vynikajících ovocných příchutí a obsahují 8 vitaminů, minerální látky a extrakt ze šípku pro podporu imunitního systému.
  • Ovocné tablety jsou ve třech skvělých příchutích, obsahují 11 vitaminů a také kolostrum, tzv. prvotní mléko. To je první potravou novorozence. Dodává mu vitaminy, minerální látky, stopové prvky, bílkoviny, růstové faktory, protilátky a stimuluje tak jeho imunitu.

Multivitaminy můžete doplnit i potřebnými omega 3 mastnými kyselinami díky Vitar Kids Omega 3 ve formě žvýkacích tablet s příchutí tutti-frutti.

Právě teď koupíte vitaminy Vitar Kids na našem e-shopu s 20% slevou.

 

Energit Pro děti

Skvělá chuť, mix tří ovocných příchutí a 9 vitaminů v každé tabletě. To nabízí Energit Pro děti, tradiční vitaminové tablety v legendární plechové krabičce vyzdobené motivy králíků z klobouku.

Právě teď s 20% slevou na našem e-shopu společně s dalšími druhy Energitu v plechové krabičce. 

Energit


Capri-Sun – osvěžení a zábava

Součástí mikulášské nadílky mohou být i dětmi oblíbená pitíčka Capri-Sun. Vybírat můžete z několika druhů a dvou balení - tradičních 0,2 l s brčkem a větších o objemu 0,33 l s uzávěrem. A pozor, máme pro vás i novinku - Capri-Sun v perlivém provedení a plechovkách!

Objednejte si v našem e-shopu i nápoje Capri-Sun pro miklášskou nadílku!

Capri-Sun

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem