NOVINKA pro posílení imunity: Vitar Betaglukan

18. 9. 2024

Podzim se blíží a s ním i každoroční sezona viróz. Dobře víme, že v tomto období se hodí posilovat imunitní systém, proto uvádíme na trh nový doplněk stravy Vitar Betaglukan, který kromě vysokého obsahu extraktu z hlívy ústřičné nabídne i extrakt z rakytníku řešetlákového a vitamin C pro posílení obranyschopnosti. Potěší i příchuť rakytníku a pomeranče.

Naše novinka má formu stick packu, tedy jednorázového sáčku se sypkou směsí, kterou stačí nasypat do úst. Není třeba ji zapíjet, užívání je proto velmi komfortní a malé sáčky můžete mít během podzimu a zimy kdykoli s sebou. A že se hodí!

Síla hlívy ústřičné

Vitar Betaglukan tělu dodá vysokou dávku extraktu z hlívy ústřičné (334 mg) – houby obsahující celou řadu prospěšných látek pro lidský organizmus. Především jde o:

  • Vitaminy – B, C, D nebo K
  • Minerální látky – například železo, draslík, selen nebo iód
  • Betaglukany a statiny

Díky obsahu těchto látek hlíva ústřičná pomáhá posilovat imunitu nebo udržovat správnou hladinu cholesterolu v krvi. Jedná se také o silný antioxidant bojují s volnými radikály. Proto je hlíva ceněná a často vyhledávaná. Po tisíce let je užívaná například v tradiční čínské medicíně.

Imunitu posílí i rakytník a vitamin C

Betaglukany jsou v novém doplňku od VITARu, tradičního českého výrobce vitaminů, vhodně doplněny extraktem z rakytníku řešetlákového a vitaminem C, které podporují imunitní systém a přirozenou obranyschopnost organizmu.

Rakytník dále přispívá ke správnému stavu pokožky a činnosti kardiovaskulárního systému. Vitamin C se pak podílí na správné tvorbě energie, činnosti nervové soustavy nebo snížení míry únavy a vyčerpání. A to všechno se během podzimu náramně hodí!

Vitar Betaglukan postupně seženete ve vybraných lékárnách a už teď i na e-shopu Naševitaminy.cz.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem