NOVINKA pro vaši imunitu: Maxi Vita Posílení imunity forte+

6. 11. 2016

Přírodní extrakt z plodů rakytníku řešetlákového, vitamin C a směs nukleotidů. Takové je složení další podzimní novinky od VITARu, kterou je Maxi Vita Exclusive Posílení imunity forte+. Tablety rozpustné v ústech díky obsaženým účinným látkám posilují imunitu, navíc výborně chutnají – jsou s příchutí brusinky. Nově je seženete v Tescu, Makru a také na našem eshopu www.nasevitaminy.cz.

Rakytník + vitamin C + nukleotidy

Imunita neboli obranyschopnost je funkce organizmu, která brání tělo před škodlivými vlivy. Jestliže je imunita oslabená, tělo je méně chráněno. Maxi Vita Exclusive Posílení imunity forte+ obsahuje přírodní extrakt z plodů rakytníku řešetlákového, který podporuje imunitní systém a přirozenou obranyschopnost organizmu. Přispívá také ke správné činnosti kardiovaskulárního systému a udržuje vaši pokožku zdravou. V tradiční medicíně je rakytník ceněn pro vysoký obsah vitaminu C, E a karotenoidů. 

Vitamin C je také velmi důležitý pro podporu imunitního systému, navíc přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a pomáhá chránit organizmus před oxidativním stresem.

Kombinace přírodního extraktu z plodů rakytníku a vitaminu C je doplněna o nukleotidy. Ty jsou základním stavebním kamenem nukleových kyselin, které se vyskytují v buňkách všech živých organizmů a mají rozhodující úlohu v řadě biologických procesů. Jsou součástí řady důležitých enzymů nezbytných pro nutriční a energetický metabolizmus.

Maxi Vita Posílení imunity forte+ zakoupíte v obchodech i na našem e-shopu.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem