NOVINKY Maxi Vita Exclusive: Pro vaše kosti a zuby, svaly i snížení únavy a vyčerpání

22. 11. 2016

Dvě extra silné novinky z exkluzivní řady oblíbených vitaminů z vašeho obchodu vstupují na trh – Maxi Vita Exclusive Vápník + hořčík + zinek forte+ a Magnézium forte+. První z nich obsahuje aktivní látky, které přispívají ke zdravým kostem a zubům v období dospívání i při rekonvalescenci po úrazech se zlomeninami nebo osobám ohroženým řídnutím kostní hmoty. Druhá novinka s vysokým obsahem hořčíku a vitaminu B6 přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, správné činnosti svalů a nervové soustavy a k celkovému posílení imunitního systému.

Po uvedení Maxi Vita Exclusive Posílení imunity forte+  jde o další podzimní novinky z exkluzivní řady Maxi Vita. Obě dvě obsahují 60 tablet s extra silným složením a najdete je postupně ve vašich obchodech a drogeriích. Už teď si je ale můžete objednat na našem eshopu a udělat tak radost sobě nebo blízkým. S čím nové doplňky stravy pomáhají?

Maxi Vita Magnézium forte

Každá tableta obsahuje 250 mg hořčíku a 100 % doporučené denní dávky vitaminů B6, B12, C a kyseliny listové.

Hořčík a vitamin B6 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání, správné činnosti svalů a nervové soustavy a k celkovému posílení imunitního systému

Kyselina listová a vitamin B12 jsou nezbytné pro tvorbu krvinek a červeného krevního barviva – hemoglobinu. Ten zajišťuje okysličování organizmu a tím i jeho odolnost a výkonnost.

Vitamin C je velmi důležitý pro správnou funkci imunitního systému, navíc přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a pomáhá chránit organizmus před oxidativním stresem.

Maxi Vita Vápník, hořčík, zinek

Osvědčenou trojkombinaci důležitých minerálních látek doplňují vitaminy B6, D3 a K1. I ty se podílejí na celkovém přínosu nového doplňku stravy určeného především pro vaše kosti a zuby.

Vápník a vitamin K1 přispívají k udržení optimálního stavu kostí a zubů a přirozené srážlivosti krve.

Hořčík a vitamin B6 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání, správné činnosti nervové soustavy i normální psychické činnosti.

Vitamin D3 přispívá ke správnému vstřebávání vápníku a udržení zdravých kostí a zubů.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem