Odstartoval další ročník Capri-Sun Cupu, rozdávat radost bude nejen hokejistům

4. 10. 2019

Devět turnajů v devíti městech, poprvé i mimo Česko. Capri-Sun Cup opět vylepšuje svůj program pro nejmenší hokejisty a navíc rozšíří své turnaje i na další sporty – florbal, tenis a inline hokej. Smysl všech akcí ale zůstává stejný: udělat dětem radost a motivovat je k pohybu. I díky oblíbeným nápojům Capri-Sun, které zůstávají hlavním partnerem i v letošní sezoně.

Třetí ročník hokejového Capri-Sun Cupu odstartoval netradičně na Slovensku a poslední srpnový den si tak připsal premiéru za hranicemi Česka, ve Skalici. Následoval zářijový turnaj v Kladně a teď už se vše chystá do Jihlavy. Do konce roku se seriál pro kluky a holky 1. tříd základní školy představí ještě v Praze (listopad) a Zlíně (prosinec). „Týmy se nám samy ozývají na Facebooku, reference od trenérů, kteří už se účastnili, fungují výborně,“ těší Leoše Pavlůska z organizačního týmu PH Hockey Agency.

Capri-Sun CupKaždého z devíti turnajů se účastní osm týmů po 10 hráčích a nehraje se na výsledky, ale pro dětskou radost. „Odměňujeme třeba hráče, kteří se nejvíc smějí, všichni dostávají medaili a také oblíbená pitíčka Capri-Sun, která milují. Kromě radosti a zábavy ale přes naše turnaje některé kluby pořádají i nábor,“ podotýká Pavlůsek.

Capri-Sun Cup a další sporty

Od roku 2020 chystají organizátoři rozšíření Capri-Sun Cupu z hokejových stadionů – v plánu jsou i turnaje florbalové, tenisové nebo inline hokejové. Capri-Sun Cup se tak stane projektem celoročním, kdy každý měsíc proběhne nějaká sportovní akce pro děti. A Capri-Sun samozřejmě nebude chybět!

Pro další informace o projektu sledujte Facebook Capri-Sun Cupu.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem