Pokračuje VITAR Pohár zdraví – hýbejte se s námi!

8. 9. 2023

Po osmi jarních akcích nabízí náš seriál plný pohybu pro zdravou rodinu pokračování. Tři akce proběhnou hned v září a následovat budou tři říjnové podniky – cyklistické i turistické. Přijďte si užít pohyb na čerstvém vzduchu s celou rodinou, stánek VITARu a naše soutěž o vitaminy nebude chybět!

Jarních akcí se zúčastnilo přes 5000 lidí (více zde) a další tisíce očekáváme na vyhlášených podnicích v září a říjnu.

  • Cyklistická Pražská 50 (16. 9.) je tradiční sportovní akcí v naší metropoli a letos proběhne už 25. ročník.
  • Turistická Pohádková Třebíč (22. 9.) je velmi oblíbená u dětí, kteří krátkou trasu s pohádkovými zastaveními absolvují s rodiči.
  • Na sportovně-charitativní akci Proběhni.se (30. 9.) si zaběháte a pomůžete dobré věci. Navíc můžete podstoupit rychlá vyšetření přímo v areálu pražského IKEMu.
  • Třemošenská 50 (7. 10.) a Tišnovská 50 (14. 10.) zase nabízejí řadu turistických pochodů s vrcholem v podobě těch 50kilometrových. Tišnovská 50 navíc startuje a končí nedaleko výrobního areálu VITARu, kde pro vás produkujeme vitaminové doplňky, které můžete na akcích VITAR Poháru zdraví vyzkoušet. Jako třeba legendární Energit, dětské vitaminy s Bobem a Bobkem, Maxi Vita Horké nápoje, vitaminový nápoj OvoCé, stick packy Vitar nebo oblíbená pitíčka Capri-Sun.
  • Cyklistický ČT Author Cup (14. 10.) se pojede v Bedřichově a spolu s Tišnovskou 50 uzavře letošní ročník VITAR Poháru zdraví.

Prezentaci VITARu najdete v našem modrém stánku, kde se také můžete zúčastnit soutěže o vitaminový balíček a stát se členy VITAR klubu se spoustou výhod. Na všech akcích se na vás těšíme!

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem