Pomáháme doplňovat vitaminy a minerály účastníkům reality show

15. 5. 2017

Zlínský fittness a wellness klub Vita Sana pořádá již druhý ročník reality show „U nás padají kila dolů“ a VITAR je jedním z partnerů akce, kteří pomáhají soutěžícím v cestě za jejich cílem – zdravějším životem a vysněnou postavou. Osmička účastníků se může spolehnout na vitaminy a minerály od VITARu přesně na míru - jejich doplnění jim doporučila úvodní diagnostika.

Reality Show Vita Sana Clubu chce osmi vybraným lidem změnit jejich dosavadní život a nasměrovat je tím správným směrem. Proto na úvod všichni absolvovali podrobnou analýzu těla i DNA test, které pomohly sestavit individuální výživový a pohybový plán pro každého z nich. Jeho součástí je i doporučené doplnění látek, které tělu soutěžících chybí, a to i formou kvalitních doplňků stravy od VITARu.

Nyní jsou všichni účastníci pod dohledem svých osobních trenérů a snaží se dojít k vytčenému cíli, který si určili na začátku – například snížit hmotnost, zlepšit zdravotní stav, vytvarovat tělo, razantně změnit životní styl a jídelníček nebo získat ztracené sebevědomí. Průběh reality show můžete sledovat na stránkách Vitana Sana Club, kde budou průběžně doplňovány hodnoty jednotlivých měření a vážení.

     

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem