Představujeme finalisty ankety VITAR produkt roku - 2. část

26. 3. 2017

Zapojte se do naší ankety a zvolte VITAR produkt roku 2016! Vybírat můžete ze třináctky finalistů, které určilo hlasování mezi téměř 200 zaměstnanci VITARu. Dnes představíme druhou polovinu z nich, a to ty, na které můžete narazit v lékárnách. Hlasujte pro své favority – možnost máte až do 31. 3. 2017 na našem Facebooku.

Chcete-li přidat svůj tip a zároveň soutěžit o vitaminové balíčky od VITARu, klikněte zde: VITAR Produkt roku 2016

Představujeme 2. část finalistů ankety VITAR Produkt roku 2016:

Revital Vitamin C 320 mg (stick pack)

Obsahuje přírodní komplex vitaminu C a zinek. Vitamin C je významný antioxidant, který výrazně zasahuje do řady životních pochodů. Je potřebný pro tvorbu kolagenu, který působí podpůrně ve tkáních lidského těla a významně se podílí na funkci imunitního systému, stejně jako obsažený zinek. Ten působí příznivě také na kvalitu pokožky, vlasů a nehtů. 

Více informací o složení a přínosech najdete zde.

Predator Repelent Forte

Vysoce efektivní repelent pro delší pohyb v přírodě a při zvýšené fyzické zátěži. Doba účinnosti je minimálně 6 hodin, repelent byl mimo jiné testován v extrémních podmínkách záplavových oblastí lužních lesů Státním zdravotním ústavem.

Více informací o složení a přínosech najdete zde.

Vitar Hořčík 375 mg duo pack + sportovní lahev

Dvojbalení šumivých tablet s obsahem hořčíku a sportovní lahví z tritanu zdarma. Každá ve vodě rozpustná tableta se skvělou mangovou příchutí obsahuje 375 mg hořčíku, což představuje 100 % doporučené denní dávky magnezia, které přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, stejně jako činnosti svalů či nervové soustavy.

Více informací o složení a přínosech najdete zde.

The Simpsons Omega 3

Pro organizmus nezbytné nenasycené mastné kyseliny v podobě kapslí se skvělou chutí tutti fruti a zcela bez pachuti rybího oleje. Obsahují omega 3 kyseliny (DHA a EPA), které při denním příjmu 250 mg DHA přispívají ke správné mozkové činnosti a dobrému zraku. Kapsle jsou obohacené o vitaminy E a D3 – ten je potřebný pro správný růst a vývin kostí u dětí.

Více informací o složení a přínosech najdete zde.

Revitalon Forte

Unikátní kombinaci vyváženého množství rostlinných extraktů, vitaminů, minerálních látek a důležitých aminokyselin, které působí uvnitř organizmu, vyživují vlasy přímo od kořínků a současně přispívají k udržení přirozeného stavu zdravých vlasů.

Více informací o složení a přínosech najdete zde.

Irbis Sukralóza (prášek)

Nízkokalorické sladidlo na bázi sukralózy - sladidla používaného v různých potravinářských výrobcích. Je asi 600krát sladší než cukr, ale vzhledem k tomu, že se v lidském těle nemetabolizuje, nedodává žádné kalorie. Sukralóza je vyrobena z cukru a chutná jako cukr. Sukralóza je velmi stabilní i při vysokých teplotách, proto je ideální pro vaření, pečení, zavařování a pasterizaci.

Více informací o složení a přínosech najdete zde.

Chcete-li přidat svůj tip a zároveň soutěžit o vitaminové balíčky od VITARu, klikněte zde:
VITAR Produkt roku 2016

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem