Představujeme novou řadu dětských vitaminů Vitar Kids s Bobem a Bobkem

7. 2. 2022

Králíci z klobouku dorazili do VITARu, aby udělali radost dětem i jejich rodičům. Bob a Bobek jsou novým motivem naší nové řady vitaminů pro děti Vitar Kids, která pomáhá posilovat imunitu. Najdete je na obalech Multivitaminů a Omega 3 ve vašich lékárnách.

Multivitamin želé, tablety Multivitamin s kolostrem, šumivé tablety Multivitamin a Omega 3. To je čtyřčlenná sestava kvalitních lékárenských doplňků stravy pro děti vyráběných u nás ve VITARu v Tišnově u Brna. Nově i se dvěma známými králíky na obalu. „Ilustrace Boba a Bobka na etiketách nám jejich zástupci udělali na míru, takže budou zcela unikátní, nikde jinde se s nimi nesetkáte,“ říká produktová manažerka této řady Soňa Remová.

Výroba nových dětských vitaminů začala už v listopadu a hotové výrobky se postupně dostanou do lékáren začátkem roku 2022. „Kdo zná naše dětské vitaminy, identifikuje je i s Bobem a Bobkem na obalech – etikety jsme se snažili tvořit v podobném duchu a barvách jako dosud.“

Vitar Kids Bob a Bobek vitaminy

Dětské vitaminy od VITARu: sázka na jistotu

Naše vitaminy pro děti si už vydobyly výbornou pověst – dětem chutnají a jejich receptura odpovídá potřebám dětského organizmu. Teď přicházejí s novým designem a prověřeným složením:

  • Vitar Kids Multivitaminšumivé multivitaminové tablety s malinovou příchutí sloužící k přípravě chtunéh nápoje. Zpestříte tak dětem pitný režim a dodáte jim 11 vitaminů (vitaminy skupiny B, C, D3 a E) a vápník. Vitaminy podpoří obranyschopnost a vápník s vitaminem D3 přispívá k udržení optimálního stavu kostí a zubů.
  • Vitar Kids Multivitamin želéoblíbená forma multivitaminů s 5 příchutěmi a důležitými látkami pro podporu imunity. Obsahuje 9 vitaminů, zinek, jód a extrakt ze šípku.
  • Vitar Kids s kolostremskvěle ochucené tablety s 11 vitaminy pro podporu imunity a kolostrem, tzv. prvotním mlékem. Kolostrum je první potravou novorozence – dodává mu vitaminy, minerální látky, stopové prvky, bílkoviny, růstové faktory a protilátky, a stimuluje tak jeho imunitu.
  • Vitar Kids Omega 3nenasycené mastné kyseliny jsou pro nás nesmírně důležité, ale v běžném českém jídelníčku bohužel často chybí a rybí tuk, který je obsahuje, dětem zase nechutná. My proto nabízíme ochucené žvýkací kapsle s příchutí tutti-frutti, které obsahují omega 3 kyseliny pro doplnění jejich každodenního příjmu v příjemné formě.

Novou řadu dětských vitaminů Vitar Kids s Bobem a Bobkem seženete v lékárnách, lékárenských e-shopech a na našem e-shopu s kompletním portfoliem VITARu – Naševitaminy.cz.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem