Přijďte na Dětský den s VITARem – zábava pro děti zajištěna!

5. 9. 2023

Tradiční akce konaná na parkovišti před VITAR centrem letos proběhne v pátek 15.  září. Přijďte si s dětmi užít začátek nového školního roku – připravena bude spousta atrakcí, soutěžní úkoly, dárky i občerstvení. Symbolický poplatek za hrací kartu pro děti ve výši 50 Kč přispěje dětské neonatologii zlínské nemocnice.

Zveme vás na Dětský den s VITARem, na kterém si děti užijí nafukovací hrad, skluzavku i lezeckou stěnu Capri-Sun nebo kolotoč a klaunské vystoupení. Připravena budou i soutěžní stanoviště, na kterých děti budou plnit hravé úkoly a za jejich splnění je čeká odměna.

Občerstvení je zajištěno, nápoje Capri-Sun – které spolu s vitaminy ve VITARu také vyrábíme – potečou proudem. Chybět nebude ani oblíbené malování na obličej.

Přijďte se se svými dětmi pobavit v pátek 15. září na Dětský den s VITARem konaný před naším zlínským VITAR centrem (třída Tomáše Bati 385). Akce startuje ve 14:30 a končit bude v 18 hodin. Vstup je zdarma, jen hrací karta pro děti je zpoplatněna symbolickou cenou 50 Kč, které půjdou na charitativní účely – podporu zlínské neonatologie.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem