Revital Super beta-karoten s novým dárkem: Připravte se na opalování!

8. 5. 2017

Letošní edici oblíbeného produktu pro krásné a zdravé opálení obohatilo mléko na opalování s ochranným faktorem SPF 50. Nový dárek je tematicky spojený s výrobkem Revital Super beta-karoten a ještě více ochrání citlivá místa, jako jsou nos, uši, pokožka kolem očí a podobně. Novinku pro letošní sezonu najdete v lékárnách nebo na našem eshopu www.nasevitaminy.cz.

Odborníci doporučují užívat beta-karoten, který pečuje o pokožku a pomáhá jí získat a udržet krásnou barvu po pobytu na slunci, až tři měsíce před opalováním. Už nyní tedy nastává jeho čas! Revital Super beta-karoten vyniká komplexním složením - kromě beta-karotenu obsahuje kombinaci přírodního extraktu z měsíčku lékařského (zdroj přírodních karotenoidů – luteinu a zeaxantinu), vitaminů E a C, selenu a biotinu.

  • Beta-karoten je provitaminem vitaminu A, který udržuje zdravý stav pokožky, pečuje o ni a pomáhá jí získat a udržet krásnou barvu po pobytu na slunci.
  • Biotin příznivě ovlivňuje kvalitu pokožky a je nezbytný také pro celkovou vitalitu organizmu.
  • Vitamin E a selen jsou významnými antioxidanty, přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Pomáhají odstraňovat volné radikály, ochraňují buňky před jejich poškozením a tím i stárnutím.
  • Vitamin C podporuje imunitní systém a příznivě ovlivňuje stav pokožky.

Vyzkoušejte náš Revital Super beta-karoten s opalovacím mlékem zdarma! Tento nový dárkový set koupíte v lékárnách, nebo na našem eshopu.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem