Sháníte doplňky stravy v lékárnách? Ptejte se na Revital

8. 8. 2016

Magistři a magistry v lékárnách umí poradit s výběrem vhodných vitaminových doplňků, i vy byste ale měli mít jasno v tom, co vlastně chcete, protože nabídka je opravdu široká a produktů i výrobců hodně. Známkou kvality je určitě dlouholetá tradice a zkušenost s doplňky stravy, stejně jako vlastní vývoj a výroba. To jsou důležité faktory, které zabezpečují kontrolu nejen výsledného produktu, ale i vstupních surovin, ze kterých se vyrábí. Spolehnout se můžete na Revital, tradiční značku kvalitních vitaminových doplňků úspěšných na náročném lékárenském trhu, za kterou stojí VITAR – česká rodinná firma s více než 25letou historií.

„Revital nabízí široké portfolio vitaminů, minerálních látek a dalších doplňků stravy ve vysoké kvalitě, čímž pomáhá doplnit jídelníček o životně nezbytné látky, které v běžné stravě v potřebném množství často chybí,“ říká produktová manažerka VITARu zodpovědná za značku Revital Martina Sasínková. A hned přidává i její přednosti: „Revital nabízí skvělou chuť, komplexní složení, silnou dávku účinných látek, jednotný moderní design nebo výběr z různých forem užití – šumivých tabletsypkých směsí v jednorázových sáčcích (tzv. stick-pack) či polykacích tablet a kapslí. Revital tak pomůže všem, kteří dbají o sebe, svůj vzhled i zdraví své rodiny a žádají kvalitní výživové doplňky.“

Česká kvalita, které můžete věřit

O tom, jaké doplňky stravy koupit, se vyplatí přemýšlet už před vstupem do lékárny. Bude stěžejní pouze cena, nebo chcete takový produkt, který nabídne komplexní složení s vysokým obsahem účinných látek, které pomáhají? Je vám jedno, kdo dané produkty vyrábí či pouze dováží ze zahraničí, nebo se spolehnete na prověřeného výrobce s dlouholetou tradicí, vlastním výrobním závodem a zkušeným vývojovým oddělením, které pečlivě sestavuje nejen receptury, ale důsledně si hlídá i kvalitu vstupních surovin? To všechno jsou věci, kterými se jednotlivé doplňky stravy mohou lišit. Roli může hrát i doporučení přátel a známých – rozhodující totiž může být i výborná chuť nebo dobrá stravitelnost.

„Za svými produkty si stojíme, a pokud nejsou za nás stoprocentní, na trh se vůbec nedostanou. Díky vlastnímu vývojovému oddělení navíc reagujeme na světové trendy a novinky. Důkazem oblíbenosti vitaminů, minerálních látek a dalších doplňků stravy značky Revital, je jejich stabilita a dlouholetá tradice. Nabízíme v lékárnách vždy něco navíc za rozumnou cenu,“ říká Martina Sasínková.

Co všechno nabízíme v lékárnách?

Z širokého spektra výrobků značky Revital jsou velmi oblíbené nejrůznější šumivé tablety sloužící k přípravě nápojů s vysokým obsahem vitaminů, minerálních látek či rostlinných extraktů. Populární jsou také hravé vitaminy pro děti The Simpsons, které je možné koupit i s atraktivními dárky. Něco navíc nabízejí i kapsle Revitalon Forte pro zdravé a silné vlasy, které vynikají komplexním složením účinných látek vyživujících vlasy zevnitř přímo od kořínků. V nabídce jsou i s luxusním dárkem. Velmi žádaný je také Revital Super beta-karoten pro dlouhotrvající opálení díky komplexu sedmi důležitých látek.

V lékárnách najdete i produkty pod značkou VITAR, například sodu v prášku i tabletáchvazeliny nebo sypký vitamin C.VITAR je zároveň i výhradním distributorem repelentů Predator, které jsou jasnou jedničkou mezi repelenty na lékárenském trhu. „Mezi nejprodávanější patří Repelent Predator Forte a Junior pro děti a osoby s citlivou pletí. Pro letošní sezónu jsme řadu repelentních přípravků obohatili o novinku Repelent Predator 3D, který představuje novou generaci ochrany před dotěrným a nebezpečným hmyzem. Repelent se stříká do prostoru na zem, terasu, trávník nebo kolem oken a postupným odpařováním vytvoří neviditelnou 3D moskytiéru, která zabrání náletům dotěrného hmyzu. Můžete s ním navíc ochránit nejen sebe, ale i domácí  mazlíčky nebo drobná chovná zvířata před parazitickým onemocněním,“ popisuje novinku produktová manažerka VITARu zodpovědná za značku Predator Iveta Čechová (více o repelentu Predator 3D se dočtete zde).

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem