Šumivý vitamin C – na chuť i imunitu

15. 1. 2022

Vitamin C je pro nás nepostradatelným pomocníkem, naše tělo si ho přitom neumí samo vyrobit. Proto je potřeba ho organizmu dodávat ze stravy nebo pomocí doplňků. Velmi příjemnou možností je příjem vitaminu C formou chutného nápoje, který si připravíte díky šumivým tabletám.

Velmi známý vitamin v dobře známé formě. To je kombinace slibující hned několik benefitů. Zpestříte si každodenní pitný režim, pochutnáte si a do těla dostanete potřebnou dávku vitaminu C, který přispívá ke:

  • správné činnosti imunitního systému
  • snížení míry únavy a vyčerpání
  • správné tvorbě kolagenu a funkci energetického metabolismu
  • ochraně buněk před oxidativním stresem

vitamin C šumivý

Vitamin C, který zašumí, zachutná a pomůže

Příprava chutného nápoje ze šumivých tablet s vitaminem C je hračka – tabletu hodíte do sklenice vody a za chvíli pijete. Příchuť si často můžete zvolit, stejně jako množství obsaženého vitaminu C. Třeba VITAR nabízí pod značkou Revital šumivý Vitamin C v dávce 500 a 1000 mg. Obě varianty přitom mají různé příchutě – lesní jahoda, pomeranč nebo citron. Vitamin C tak doplníte příjemným způsobem, který navíc obohatí váš pitný režim. Příchutě můžete střídat podle toho, na jakou zrovna máte chuť.

Vitamin C je označovaný za krále mezi vitaminy a jeho dostatečný příjem by si měli pohlídat třeba sportovci, těhotné a kojící ženy, ale i kuřáci nebo starší osoby. Na přísun vitaminu C je dobré myslet také v období výskytu různých onemocnění, tedy od podzimu do jara – pro posílení imunity.

Vyrobit kvalitní a chutné šumivé tablety není úplně jednoduché, ale VITAR se jim věnuje už od svého vzniku v roce 1990 – šumivé tablety Revital byly vůbec prvním výrobkem tradiční české společnosti specializující se na výrobu doplňků stravy. Dnes míří šumivé vitaminy z tišnovského výrobního závodu VITARu do celého světa a jejich přínosů si můžete užít vy. Objednat se dají na e-shopu VITARu www.nasevitaminy.cz nebo šumivý Revital Vitamin C seženete v lékárnách a lékárenských e-shopech.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem