Šumivý vitamin: ideální parťák na léto i pro vaše děti

30. 6. 2024

Určitě dobře víte, že pitný režim je potřeba dodržovat, abychom zůstali vitální a zdraví. Zvlášť v létě, kdy sluníčko nejvíc pálí. A protože jde o období s celou řadou aktivit, které jsou pro organizmus také zátěží, vyplatí se myslet i na příjem vitaminů a minerálních látek. Proto jsou šumivé vitaminy ideálním parťákem na léto a pro děti obzvlášť – díky ovocné příchuti ho vypijí raz dva.

Tělo je tvořené z velké části z tekutin a potřebuje je neustále doplňovat, aby fungovalo správně. Díky dostatečnému množství tekutin je organizmus schopný například termoregulace zahrnující i proces pocení, které ochlazuje povrch těla. Doplňování tekutin je tak během slunečných dnů klíčové.

Také platí, že vysoké teploty jsou pro tělo zátěží, stejně jako řada aktivit, kterými se během léta bavíme – třeba sportem, pohybem na čerstvém vzduchu, cestováním, prodlouženou večerkou a podobně. Proto dává smysl i doplňování vitaminů.

Vitar Kids MultivitaminHledáte-li jediný doplněk, který se postará o přísun celého spektra vitaminů, ideální bude multivitamin. A protože se bavíme právě o létě, nejlepší volbou bude šumivý multivitamin. Ten zpestří pitný režim, což nejen děti určitě ocení. U šumivého Vitar Kids Multivitaminu děti potěší i skvělá malinová příchuť a postavičky Boba a Bobka. Rodiče zase vyvážené složení vycházející z potřeb dětského organizmu:

Vitaminy skupiny B, vitaminy C a E přispívají k:

  • optimální funkci imunitního systému,
  • správné činnosti nervové soustavy,
  • ochraně před oxidativním stresem.

Vitamin D3 přispívá k:

  • udržení optimálního stavu kostí a zubů,
  • správnému vstřebávání vápníku,
  • správné hladině vápníku v krvi.

Šumivý Vitar Kids Multivitamin koupíte v lékárnách, lékárenských e-shopech nebo na e-shopu VITARu – tradičního českého výrobce vitaminových doplňků.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem