Vaříme a pečeme se sladidly Irbis: Marináda na kuřecí či telecí maso
Sezona grilovaní je v plném proudu! Pokud máte grilování rádi, dáme vám tip na perfektní marinádu pro kuřecí či telecí maso.
Marináda na kuřecí či telecí maso
2 polévkové lžíce oleje (nejlépe olivového), 3 polévkové lžíce pasírovaných rajčat, 1 kávová lžička sladidla Irbis z rostliny stévie (sypké sladidlo), 3 stroužky česneku, 1 polévková lžíce octu, 1 polévková lžíce kremžské hořčice, 1 polévková lžíce worcestru, 1 cibule, 150 ml piva, 1/2 kávové lžičky soli.
Postup: česnek oloupeme a utřeme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Do mísy přidáme ostatní uvedené suroviny a vše důkladně promícháme. Do hotové marinády vkládáme zvolené maso např. vykostěná kuřecí stehna, silnější plátky telecí kýty, apod. Přikryjeme fólií a necháme 1 den v chladu odležet.
Sladidla Irbis zakoupíte na e-shopu www.nasevitaminy.cz.
Další recepty se sladidly Irbis:
- rebarborový závin
- salát s lehkou zálivkou
- puding
- linecké cukroví
- domácí limonáda s ovocem
- meruňkový džem
- kynuté koláče
- těsto na mazanec a vánočku
Stáhněte si eBook s recepty, ať je máte vždy u sebe! Najdete ho zde.
Sladidla Irbis – sladká chuť jako cukr a bez výčitek
Produkty pod značkou Irbis jsou moderní stolní sladidla nabízející řešení všem, kteří hledají kvalitní náhradu cukru. Jedná se totiž o řadu sladidel nové generace, která jsou vhodná pro redukční dietu nebo osoby omezující cukr ve své stravě. Bonusem těchto sladidel je, že zásadně nezvyšují energetickou hodnotu oslazených jídel a nápojů a jsou vysoce sladivé v malém množství – při nižším energetickém příjmu se tak nemusíte vzdávat uspokojení chuti na sladké.