Vitaminy ve stick packu: pohodlná forma se snadným užíváním

30. 9. 2024

Pokud se chystáte během podzimu doplňovat důležité látky i formou doplňků stravy, měli byste určitě popřemýšlet o komfortní možnosti v podobě stick packů. Jednorázových sáčků se sypkou směsí, kterou stačí nasypat do úst, kde se dobře rozpustí, a polknout. Není potřeba je zapíjet, takže jejich užívání je velmi pohodlné, a můžete je mít všude s sebou. Nejen díky způsobu užívání, ale také díky jednorázovým balením.

Stick packy jsou ideální formou balení vitaminů a minerálních látek. Malé sáčky můžete mít po kapsách či v kabelce, tedy stále při sobě. Aktivní látky jsou v této formě lépe vstřebatelné, s rychlejším nástupem účinku. Navíc potěší výborná chuť. Vybírat přitom můžete z více druhů a sáhnout třeba po oblíbeném hořčíku, bataglukanech a rakytníku, ale i po kvalitních probiotikách nebo speciálních směsích třeba pro klidné spaní.

Vitar Magnézium s vitaminem B6 a C

Vítěz ankety o nejlepší VITAR novinku roku 2019 obsahuje hořčík i v lépe vstřebatelné organické formě a dává na výběr 2 příchutě: mango nebo grep. Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, správné činnosti svalů a nervové soustavy nebo správnému energetickému metabolizmu. Je velmi žádaný také u sportovců, mimo jiné díky tomu, že přispívá také k elektrolytické rovnováze.

Vitar stick packyVitar Betaglukan s rakytníkem a vitaminem C

Kombinace účinných látek pro podporu imunity. Betaglukany, rakytník i vitamin C se podílejí na činnosti našeho imunitního systému a pomáhají tak posilovat obranyschopnost organizmu. V tomto stick packu navíc v moderní a komfortní formě, kterou můžete mít kdekoli s sebou. Betaglukany pocházejí z vysoké dávky extraktu hlívy ústřičné a přírodní je i extrakt z rakytníku.

Vitar Probiotika

Harmonie střevní mikroflóry může být narušena celou řadou vlivů jako jsou nevhodná strava, přemíra cukrů, překyselení organizmu, stres či užívání antibiotik. Probiotika pomáhají střevní mikroflóru obohatit a stick packy Vitar Probiotika obsahují kombinaci 4 probiotických kmenů. Mezi nimi je kmen LactoSpore® – Bacillus coagulans vyznačující se odolností vůči vysokým teplotám a kyselému prostředí. Významnou složkou doplňku je i rozpustná prebiotická vláknina GOFOS™ fruktooligosacharidy, která je prospěšná pro střevní mikroflóru.

Vitar Klidný spánek

Tato sypká směs obsahuje tradiční bylinky pomáhající navodit harmonii těla důležitou nejen pro usínání, ale i pro kvalitní spánek. Přinášejí psychické uvolnění i v případě nervového vypětí. Jsou nenávykové, nezpůsobují tedy závislost, a jejich užívání je díky formě stick packu velmi komfortní. Vitar Klidný spánek obsahuje extrakty z:

  • Meduňky lékařské, která má zklidňující účinky, pozitivně působí na duševní zdraví, pomáhá navodit relaxaci, zdravý spánek a klid.
  • Kozlíku lékařského, který pomáhá při stresu, podporuje duševní zdraví a relaxaci v případě vypětí.
  • Chmele otáčivého, který podporuje správné fungování nervové soustavy. Díky schopnosti celkového uvolnění organizmu pomáhá i ke snadnému usínání.
  • Levandule lékařské, která podporuje zdravý spánek, relaxaci a duševní pohodu.

Všechny Vitar stick packy seženete ve vybraných lékárnách a na e-shopu VITARu, tradičního českého výrobce vitaminových doplňků. 

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem