Vydařená premiéra Capri-Sonne Bike školky

5. 5. 2017

Druhý podnik bikového seriálu RPM Stav Wood Bike Series v Otrokovicích byl zároveň premiérou pro Capri-Sonne Bike školku. Projekt, který vznikl za účelem rozvoje a výchovy těch nejmenších cyklistů. Počasí přálo dobré věci a hlavně dětem, kterých se do Capri-Sonne Bike školky přišlo vyřádit na 60, což je úžasný počet dětských úsměvů!

V Capri-Sonne Bike školce čekalo na malé bikery 9 překážek, které prověřily a zdokonalily jejich zručnost jízdy na kole. Smyslem projektu je nejen sportovní vyžití pro děti, ale také osvěta ve smyslu bezpečnosti, jízdy s přilbou a podobně. Akce přilákala desítky dětí ve věku od 3 do 13 let, které dorazily s rodiči či známými a za své snažení byly odměněny oblíbenými pitíčky Capri-Sonne. Další výhru si pak mohly vytočit v Capri-Sonne kole štěstí, které pro ně bylo nachystáno. „Celkově den vyšel parádně a pohled na usměvavé děti i rodiče při opouštění školky stál za všechnu tu námahu spojenou s přípravou akce,“ svěřil se po úspěšné premiéře organizátor Capri-Sonne Bike školky Ondřej Krhánek.

Spokojeni se zcela novým projektem pro děti byli i organizátoři celého seriálu Wood Bike Series, kteří hned naplánovali zařazení Capri-Sonne Bike školky na všech pořádaných závodech. „Školka se jednoznačně ujala, líbila se a nadchla nejedno dítko i rodiče. Osobně jsem byl překvapen mimořádným zájmem, nečekali jsme hned napoprvé takový úspěch. Těch více jak padesát dětských úsměvů za tu práci stojí a po této zkušenosti bychom rádi rozšířili Capri-Sone Bike školku na všechny zbývající závody WBS,“ komentoval vydařenou premiéru projektu pro děti ředitel seriálu Jiří Haferník.

Další pokračování seriálu i Capri-Sonne Bike školky proběhne 13. května ve Slopném, pro aktuální informace můžete sledovat web bikegeneration.cz a Facebook WBS. Těšíme se na vás!

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem