Získali jsme zlatou medaili za udržitelný stánek na veletrhu Vitafoods

21. 7. 2024

Ve VITARu bereme téma udržitelnosti vážně v mnoha rovinách, o čemž svědčí i publikace nefinančního reportu o pár let dříve, než určuje legislativa. Aktuálně dokládá naši snahu chovat se odpovědně také ocenění z prestižního zahraničního veletrhu Vitafoods, kde jsme za náš výstavní stánek získali ocenění v podobě zlaté medaile.

Zlatý stupeň znamená bezpečnější a udržitelnější stánek postavený ze znovupoužitelných a recyklovatelných částí. Komise hodnotila stánky z pohledu udržitelnosti v rámci programu Better Stands, který oceňuje firmy využívající znovupoužitelné systémy. Náš stánek splnil všech 10 kritérií a získal tak nejvyšší ocenění.

vitar goldVeletrh Vitafoods v Ženevě navštěvujeme pravidelně. Jde o prestižní mezinárodní veletrh věnovaný surovinám pro výrobu doplňků stravy, jejich producentům i technologiím. Prezentujeme na něm naše stávající produkty a výrobní možnosti a snažíme se také sledovat světové trendy v oblasti doplňků stravy. „Veletrh Vitafoods je nesmírně zajímavý a pro naše zákazníky z řad firem velmi prestižní. Za tři dny absolvujeme desítky schůzek a navštívíme desítky expozic,“ prozrazuje ředitelka exportu a smluvní výroby ve VITARu Petra Bumbálková.

Kromě Vitafoods jsme letos v květnu vystavovali také na veletrhu PLMA (Private Label Manufacturers Association) v Amsterodamu, který je věnovaný privátním značkám. I pro ty ve VITARu vyrábíme, a to nejen pro český, ale i světový trh.

VITAR klub logo
Zaujal vás tento článek? Přihlaste se do VITAR klubu a získáte informace jako první - včetně dalších mnoha výhod!
Přihlásit se můžete zde Stát se členem